Sammensæt selv en 2 retters menu med sodavand
Vælger du nr. 1 Goi Cuon Heo Quay, så har du en gratis sovs med og må gerne skrives i kommentarefeltet. Der kan vælges mellem Sesamsovs, Fiskesovs eller Oghoisinsauce
Købe en Forret og Hovedret og får en Gratis lemonade
* Gælder ikke ekstra tilbehør
* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og tilbudsmenuer
* kun på udvalgte varer/kategorier
* Kun ved online bestilling
Sammensæt selv en 2 retters menu med sodavand
"Gỏi Cuốn” er friske sommerruller, som vi laver lige efter din bestilling. Rullerne indeholder: salatmix, syltede gulerødder, friske urter som mynte ogthai basilikum.
Du kan vælge mellem sesamsovs, fiskesovs- oghoisinsauce.
Sommerruller med stegt shiitakesvampe og citrongræs (2 stk.)(Vegetar/Vegetarian)
Forårsruller med svinekød, tigerrejer og grøntsager (3 stk.)
Retten serveres med sød chilisauce
Sprødstegt tigerrejer paneret medpanko rasp (3 stk.)
Retten serveres med sød chilisauce
“Phở” er en traditionel vietnamesisk risnudelsuppe. Suppen er marineret med stjerneanis, sortkardemomme, frisk ingefær og løg. Retten ertoppet med fint hakket forårsløg, løg og peber.Retten bliver serveret med lidt thai basilikum,bønnespirer, chili og lime.
“Mì Quảng” er med specielle gule risnudler, somstammer fra Quang Nam, der ligger i det centraleVietnam. Retten serveres med lime, frisk mynteog thai basilikum og toppes med forårsløg.
Med vietnamesisk ribbensteg, marineret svinekød, hvidløgsblade, forårsløg, ristede løg og koriander.
“Bánh Hỏi” er tynde risnudler i bundter. Rettenserveres med iceberg salat, argurk, syltedegulerødder og toppet med ristede jordnødder,ristede løg samt serveres med velsmagendefiskesovs.
Vietnamesiske udon nudler medandesteg, marineret svinekød,forårsløg, ristede løg, koriander.
“Cơm Sườn” er populær i det centrale Vietnam.Retten er med kogt ris og serveres medsvinekoteletter, vietnamesisk farsbrød, syltedegrønsager samt hjemmelavet fiskesovs.
Retten er med risnudler og serveres i en stor skålmed salat, agurk, syltede gulerødder, citrongræs,jordnødder og ristede løg. Retten toppes medfrisk mynte, thaibasilikum, koriander, chili ogfiskesovs.
“Hủ Tiếu Nam Vang” vietnamesiske nudelsuppe,som stammer fra Nam Vang og er en populær reti Syd Vietnam. Retten serveres med forskelligefriske urter med en suppe kogt på svinefond ogtoppet med ristede hvidløg.
"Món Chay" er vegetarretter. Hovedingrediensener tofu, som er meget populært at spise forvegetarer i Vietnam.